Контакт информации

Testimonial image

Ние се потрудивме да ви ги претставиме детално нашите производни програми, дејности и услуги кои се надеваме ќе бидат корисни за вашите потреби.

Христијан Петрески

ceo, agroinvest doo
About Image
За компанијата

АГРОИНВЕСТ ДОО

Ви стоиме на располагање за сите подетални информации и сме спремни да одговориме на вашите барања со највисок степен на професионализам во областа на исхрана на животни. Широкиот асортиман на производи и услуги вклучува продажба, дистрибуција, консултации и менаџмент со храна. Ви стоиме на располагање за дополнителни и детални информации согласно вашите потреби.

About Image
pdf

КАТАЛОЗИ

2023

Сервис

Транспорт

Секторот за јавен превоз на стоки како значаен сегмент во АГРОИНВЕСТ Д.О.О од 29.09.2009 година согласно законската регулатива од ЗАКОНОТ ЗА ПРЕВОЗ ВО ПАТНИОТ СООБРАЈЌАЈ (Сл.Весник на РМ бр.68/04 и 127/06) и Правилник за формата и содржината на лиценците (Сл.Весник на РМ бр 46/07) го извршува новиот правен субјект сопственост на АГРОИНВЕСТ д.о.о со следните податоци: ТЕРРАВИА д.о.о.е.л

Консултации

Континуирана соработка и консултации со клиентите е од огромна важност за нас. Преку трајни односи со клиентите секогаш доаѓаме до подобрување на нашата храна и обезбедуваме најдобро решение за барањата на секој поединечен клиент. Покрај тоа, ние секогаш им ги нудиме нашите најдобри знаења и искуства на своите клиенти од областа на менаџирање на исхрана, менаџмент на фарма, нашите технолошки познавања и друго со цел тие подобро да го организираат производството и да ја зголемат вкупната продуктивност.

Иновации

Иновацијата во областа на земјоделството е значаен процес. Ние секогаш се трудиме да ги имплементираме новите методи на производство, да ги искористиме во производството најновите хранливи компоненти и да ги имплементираме најновите стандарди во производството, со цел да обезбедиме решение за максимизирање на придобивките на сточарите. Исто така, работиме континуирано во имплементација на технологија и ја комбинираме со познавањата на нашиот тим од нутриционисти за да обезбедиме пониска цена и висока додадена вредност за нашите клиенти. Како резултат на тоа, ги создаваме врвните формулации и рецептури за висок квалитет на произведените храни.

78%

Производство

Simulator

90%

Задоволни клиенти

Simulator

62%

Склад

Simulator

85%

Транспорт

Simulator

инфо

Контакт

Email

contact@agroinvest.com.mk
info@agroinvest.com.mk

Телефонски броеви

+389 48 412 326
+389 71 308 225

Локација

ул. Орде Чопела бб.
7500 Прилеп, Македонија