Контакт информации

img

GOLDEN viocat

(0)

Комплетна храна за секојдневна исхрана на мачиња. Формулирана да обезбеди оптимален физички развој и виталност во контролирана и здрава околина.

Содржи 29 % Протеини, 8 % Масти , 8 % Пепел и 10 % Влажност.