Контакт информации

img

RAISSA viocat

(0)

Комплетна храна за секојдневна исхрана на мачиња. Балансирана и вкусна храна , богата со пилешко месо и риба. Содржи биотин кој допринесува за здрава кожа и крзно и таурин допринесува за здрав метаболизам и здраво срце.

Содржи 29 % Протеини, 8 % Масти , 8 % Пепел и 10 % Влажност.