Контакт информации

img

EXCLUSIVE LINE ENERGY

(0)

Ексклузивно
Комплетна храна за кучиња со висока содржина на протеини и масти, погодна за задоволување на бараните енергетски потреби на активните кучиња.

Состав
Дехидрирано месо – пилешко, дехидрирани животински протеини од риба, животински масти од пилешко, хидролизиран пилешки црн дроб
(дигест), обработени крвни протеини, ориз, мелени житарки (цело зрно), диетални влакна, витамини, елементи во трагови, екстракт од јука, квасец.

Адитиви
Витамин А 24.000 IU/kg, витамин D3 1.600 IU/kg, витамин Е 150 mg/kg, бакар како бакар сулфат 2,5 mg/kg, биотин 40 μg/kg, фолна киселина 500 μg/kg.

Хемиски состав
Влага 10%, суров протеин 30%, сурова маснотија 20%, влакна 1,5%, суров пепел 7,5%.

Пакување
Истурете 15 кг