Контакт информации

img

EXCLUSIVE LINE PUPPY

(0)

Ексклузивно
Комплетна храна за кучиња идеална за здрав и сеопфатен развој на кученцата. Од првите недели од животот до полнолетството. Ја зајакнува одбраната на телото, како и мускулниот и нервниот систем.

Состав
Дехидрирано месо – пилешко, дехидрирани животински протеини од риба, животински масти од пилешко, хидролизиран пилешки црн дроб (дигест), обработени крвни протеини, ориз, мелени житарки (цело жито), диетални влакна, витамини, елементи во трагови, екстракт од јука, квасец.

Адитиви
Витамин А 24.000 IU/kg, витамин D3 1.600 IU/kg, витамин Е 150 mg/kg, бакар како бакар сулфат 2,5 mg/kg.

Хемиски состав
Влага 10%, суров протеин 30%, сурова маснотија 11%, влакна 1,5%, суров пепел 8%.