Контакт информации

img

XL Line Vio Active

(0)

XL Line Vio Active
Храната Vio Active е класифицирана како Супер премиум храна. Се однесува на кучиња (спортисти) со високи перформанси во контролирани или вистински ловечки арени и не само. Содржи одлични суровини со висока протеинска и калорична ефикасност, зголемени количества на макроелементи, елементи во трагови, витамини, за да можат лесно да ги престигнат и извршуваат секоја задача што им е доделена.

Состав
Дехидрирани животински протеини – пилешко, Животинска маст од пилешко, Хидролизиран црн дроб (дигест), житни брашно (пченка, ориз), растителни диетални влакна.

Адитиви
Витамин А 24.000 IU/kg, Витамин Д 2.000 IU/kg, Витамин Е 150 IU/kg, Бакар сулфат пентахидрат 3 mg.

Хемиски состав
Протеини 30%, масти 20%, влага 10%, пепел 9%, влакна 2,5%

Пакување
20 кг