Контакт информации

img

XL LINE MR DOG

(0)

XL Line Mr Dog
Мистер Дог ги нуди сите потребни состојки кои му се потребни на вашето куче за да биде полно со здравје и виталност. Одличната хранлива вредност на Мистер Дог е резултат на одличниот квалитет на суровините и нивниот сооднос, давајќи му на вашето куче најголеми можни количини на хранливи материи кои му се потребни за здрав и пријатен секојдневен живот.

Состав
Дехидрирани животински протеини – пилешко, месо, риба, животинска маст од пилешко, хидролизиран црн дроб (дигест), брашно од житарки (пченка, ориз), растителни диетални влакна, екстракт од јука, квасец

Адитиви
Витамин А 10.000 IU/kg, витамин Д 660 IU/kg, витамин Е 75 IU/kg, ниазин 30 mg, бакар сулфат пентахидрат 2,2 mg.

Хемиски состав
Протеини 24%, масти 12%, влага 8%, пепел 9,5%, влакна 2,8%

Пакување
20 кг