Контакт информации

img

XL LINE VIO TERPSIS

(0)

XL Line Vio Terpsis
Вио-терпсис е комплетна храна која ги покрива дневните потреби на нашето куче. Идеален за сите возрасти и раси, има висок квалитет
Пилешките животински протеини му даваат на нашето куче енергија и благосостојба, со што го одржуваат во одлична форма и изглед.

Состав
Дехидрирани животински протеини – пилешко, животинска маст од пилешко, хидролизиран црн дроб (дигест), брашно од житарки (пченка, ориз), растителни диетални влакна, витамини и елементи во трагови

Адитиви
Витамин А 10.000 IU/kg, витамин Д 660 IU/kg, витамин Е 75 IU/kg, витамин Б1 2,5 mg, витамин Б2 2 mg, бакар сулфат пентахидрат 2,2 mg.

Хемиски состав
Протеини 25%, масти 10%, влага 10%, пепел 9%, влакна 2%

Пакување
20 кг