Контакт информации

img

XL LINE DOG FEED

(0)

Храна за кучиња XL Line
Свесни сме дека кучињата треба да бидат здрави за слободно да ги извршуваат своите должности. VIOZOIS S.A. ја создаде оваа храна со суровини со одличен квалитет (животински протеини и масти), балансирана понуда на макроелементи, микроелементи, витамини и нутритивни адитиви, со цел да им обезбеди исклучително здравје и извонредна издржливост во комплетирањето.
нивната мисија.

Состав
Дехидрирани животински протеини – пилешко, животинска маст од пилешко, хидролизиран црн дроб (дигест), брашно од жито (пченка), растителни диетални влакна, витамини, елементи во трагови

Адитиви
Витамин А 10.000 IU/kg, витамин Д 660 IU/kg, витамин Е 75 IU/kg, биотин 35 mg.

Хемиски состав
Протеини 23%, масти 9%, влага 10%, пепел 8%, влакна 3%

Пакување
20 кг